tretmani-lica-za-mladu-kako-zablistati-na-vencanju.jpg

29. Sep 2023 : Datum ažuriranja
 29. Sep 2023 | Crowns Beauty Estetic Centar

Kozmetički tretmani za mladu - Kako zablistati na venčanju

Kozmetički salon preporučuje tretmane za mladu

Prošle ste onaj teži deo, našle ste svoju srodnu dušu, izgovorile čuveno DA kada je kleknuo na koleno i izvadio prsten, obavestili roditelje, pronašli prostor i bend za veliki dan i naravno venčanicu o kojoj ste maštale.


Ostalo vam je da zablistate na svom venčanju. Svakako kao mlada, bićete zvezda tog dana, sve oči će biti uperene u vas.

Ono što svaki iole ozbiljan šminker, kao i fotograf žele, to je lice koje je spremno za rad. 


vitamin-c tretman lica crowns beauty estetic centar beograd



Bez obzira da li ste redovan korisnik kozmetčkih tretmana, ono što mi u CROWNS BEAUTY ESTETIK centru, volimo da preporučimo našim mladama je da mesec dana pre velikog dana urade pre svega HIGIJENSKI TRETMAN lica. Naime, koliko god da vodite računa o svojoj koži lica, ovaj tretman će očistiti vašu kožu od svih nečistoća koje se zavuku u pore, sitnih mitisera, bubuljica itd. Mesec dana je sasvim dovoljno da vam se lice oporavi od čišćenja i ostane glatko do velikog dana. 


Organizacija venčanja na otvorenom - lista prostora za Open Concept venčanja


Takođe, poželjno je da uradite i neki od naših bioloških tretmana, koji će vam nahraniti kožu lica. Ove tretmane možete uraditi neposredno pre velikog dana, jer nisu invazivni, neće oštetiti epitel, a vi ćete dobiti onaj glamoruzan i odmoran izgled kože.


Manikir za mladu


VITAMIN C i OXYGEN, PRODIGI, GLOBAL LIFT su omiljeni tretmani većine naših klijentkinja. Posle ovih tretmana, vaša koža je nahranjena, hidrirana i blistava. Pored ova dva tretmana, u zavisnosti od vaših želja i mogućnosti, naše ljubazne kozmetičarke će Vam preporučiti koji tretman će najviše prijati Vašoj koži lica.


Jimmy Choo - cipele za mladu


Oxygen tretman lica za mlade beograd



Ukoliko niste ljubitelj klasičnih tretmana lica, mi volimo da preporučimo HYDRAFACIAL.Samo jednim tretmanom koža lica će Vam biti očišćena, nahranjena, hidrirana i dobićete glow efekat, toliko nepohodan za veliki dan. Obzirom da se radi o neinvazivnom tretmanu, možete ga uraditi i par dana pre događaja.


Haljine za savršen stajling na venčanju


global lift tretman lica crowns beauty estetic centar beograd


I na kraju, ali ne i najmanje bitno. Ukoliko želite i neki od tretmana kao što su tretman ispravljanja bora ili možda da dopunite neke nedostatke, mi u CROWNS BEAUTY ESTETIK centru imamo rešenje, razgovorom sa našim doktorom, sigurno ćete naći zajedno idealno rešenje za te sitne nedostatke, a sve u želji da zablistate na svoj veliki dan.



Crowns Beauty estetski centar beograd kozmeticki tretmani za mladu

Foto: Crowns Beauty Estetic Centar


POGLEDAJTE JOŠ:


Vile za venčanja - Beograd

Bendovi za proslave

Saveti za cvetnu dekoraciju za venčanje na otvorenom