tretmani-lica-za-muskarce-za-vencanje-5-razloga-zasto.jpg

20. Nov 2023 : Datum ažuriranja
 20. Nov 2023 | Crowns Beauty Estetic / Ludi Kamen

Tretmani lica za muškarce za venčanje – 5 razloga ZAŠTO

Razbijamo predrasude o kozmetičkim tretmanima

Da li je nega lica ekskluzivno vezana samo za žensku populaciju? Da li je i dalje osećaj sramote prisutan kada muškarci zapodenu razgovor na temu nege lica?

Živimo u vremenu kada muška nega više nije TABU tema, što dokazuje sve više kozmetičkih preparata koji se pojavljuju na policama u drogerijama i parfimerijama.

 I to nije samo vezano za parfeme i kolonjske vode posle brijanja, sve više kompanija koje se bave proizvodnjom preparate za lice i telo, obraća posebno pažnju na mušku populaciju.

Sa tim u vezi, hajde da razbijemo sve nedoumice i objasnimo muškarcima zašto je poželjno da se prepuste tretmanima lica.




1. ODRŽAVANJE ZDRAVE KOŽE LICA


Koža lica je najizloženija svim vremenskim nepogodama, uslovima života, zagađenjima u kojima na žalost živimo. Samim tim koža lica i najviše “strada”. Zato, da bi se rešili svih nečistoća, mitisera, akni i upalnih procesa, potrebno je redovno čistiti lice higijenskim tretmanima. Mi u Crowns beauty estetic centru posebnu pažnju poklanjamo higijenskim tretmanima lica, jer želimo da naši klijenti steknu rutinu dolaska i sami uvide benefite ovog tretmana.


tretmani lica za mladozenju



2.SMANJENJE ZNAKOVA STARENJA


Da, dragi muškarci, i na vašoj koži se primećuju znakovi starenja, u vidu sitnih bora, koje vrlo lepo mogu da se “ispeglaju” hemijskim pilinzima, mikrodermoabrazijom, raznim antaging tretmanima koje mi u Crowns beauty estetic centru nudimo, čime će vaša koža definitivno izgledati svežije, zdravije i podmlađenije.



Cipele za mladoženju - pronađite cipele za vaše venčanje





3.PREVENCIJA URASLIH DLAČICA


Bez obzira na vraćanje brkova i brade na velika vrata, kao modni detalj u muškom svetu, većina muškaraca se brije. Samim tim kod većine muškaraca problem uraslih dlačica je gotovo svakodnevni problem. Redovnim tretmanima lica se rešava i problem uraslih dlačica, koje vrlo često dovode do akni i upalnih procesa.


prevencija uraslih-dlacica tretman za muskarce




4. OPUŠTANJE I REŠAVANJE STRESA


Dragi muškarci, da li ste se zapitali zašto žene idu u salone? Benefite vidite na licu, bolja koža, lepša tekstura kože, ali postoji i onaj mali detalj, a to je opuštanje. U Crowns beauty estetic centru u ponudi imamo brojne tretmane koji koriste masažu lica, kao i tople obloge, baš u cilju opuštanja i rešavanju stresa.


opustanje resavanje stresa tretman za muskarce



Restoran pauza organizacija vencanja beograd

Foto: restoran Pauza - organizacija venčanja Beograd




5.SAMOPOUZDANJE


Održavanje i nega kože lica mogu povećati samopouzdanje ne samo ženama, već i muškarcima. Slažemo se da je lepota u oku posmatrača, ali zar nije dobar osećaj pogledati se u ogledalo i osećati se moćno u svojoj koži, zbog prizora koji je pred vama. I da, to nije ekskluzivna privilegija žena.


I na kraju, dragi muškarci, nećete izgubiti ništa na svojoj muževnosti redovnim dolascima na tretmane lica, šta više, vaša koža će “ na oko” biti lepa i, samopuzdanje sigurno više nego što jeste, a privlačnost drugima mnogo veća, jer složićete se, svi volimo da izgledamo negovano.


Čekamo vas u CROWNS BEAUTY ESTETIC CENTRU !



POGLEDAJTE JOŠ:


Bendovi za proslavu rođendana

Kozmetički tretmani za mladu - preporuke

Restorani za organizaciju svadbe u Beogradu